Buskerud

Maria Garcia RivasMaria Garcia Maria er Yoga instruktør og har undervist i Yoga siden år 2000. Hun fullførte Grunnmedisin studiet hos Natura Medica Akademiet med Laud i 2005.I 2006 utdannet hun seg til massør og i 2010 ble hun Ayurvedisk Yogamassør. Begge studiene hos Axelsons Body Work School i Oslo.I 2012 tok hun babymassasjeinstruktør utdannelsen i regi av Jannicke Christensen. Hun holder til i Aquarius Studie Senter i Drammen.

Sted:
Drammen

Telefon:
48351426

Epost:
maria(at)aquarius-studiesenter.no

Hjemmeside:
Maria Garcias Hjemmeside

Janne Olaussen

 Janne er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig med forebyggende tjenester ved Hurum helsestajon. Janne er god på å lage en hyggelig stemning rundt sine kurs, og gleder seg til å formidle babymassasjen videre til familier i området. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs. 

 Sted: Holmsbu/Hurum

Telefon: 93445286

E-post: jannola(at)online.no

Lucy Belle Sjødal

Lucy ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2016. Hun er kiropraktor og driver NEMUS Kongsberg sammen med sin mann. Der har hun mye fokus på behandling og diagnose av spedbarn og barn. Babymassasjekursene holdes på klinikken i Kongsberg eller i barselgrupper etter avtale.

Sted: Kongsberg, Skolegata 7

Mobil: 91890217

E-post: lucy(at)nemus.no

Hjemmeside:
NEMUS Kongsberg

Elin Tormodsgard

Elin er fysioterapeut og akupunktør. Hun jobber 50 % for Flesberg kommune og resten av tiden er hun selvstendig næringsdrivende. Ta kontakt med Elin for informasjon om hennes kurs.

Sted: Lampeland

Mobil: 98832230

E-post: elintormodsgard(at)hotmail.com

 

Ann Marie Johansen

 

Ann Marie er utdannet Barnevernpedagog og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Hun brenner spesielt for å hjelpe fedre til å bli tryggere i papparollen. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

Sted: Drammen

E-post:
ann.marie.johansen(at)blakors.no

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon

Gudrun Stefansdottir

Gudrun er Islandsk og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

Sted: Drammen

E-post:
skorpion301080(at)gmail.com

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon

Isabelle Aguilera Myrvold

Isabelle er utdannet Osteopat og jobber ved Veivalgklinikken i Drammen. I tillegg jobber hun som personlig trener og gruppeinstruktør på Moov Treningssenter. Det er her hun har vært med å starte MoovMamma som er et tilbud til nybakte mødre med barselcafe,trening, babymassasje, førstehjelpskurs mm. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!
Sted: Drammen
 
E-post: 
isabelle.aguilera.m(at)hotmail.com
 
Mobil: 91313868
 

May Britt  Aardal

 

Sted:
Kongsberg

Telefon:
41476115

Epost:
mbaa(at)ebnett.no