Buskerud

Maria Garcia RivasMaria Garcia Maria er Yoga instruktør og har undervist i Yoga siden år 2000. Hun fullførte Grunnmedisin studiet hos Natura Medica Akademiet med Laud i 2005.I 2006 utdannet hun seg til massør og i 2010 ble hun Ayurvedisk Yogamassør. Begge studiene hos Axelsons Body Work School i Oslo.I 2012 tok hun babymassasjeinstruktør utdannelsen i regi av Jannicke Christensen. Hun holder til i Aquarius Studie Senter i Drammen.

Sted:
Drammen

Telefon:
48351426

Epost:
maria(at)aquarius-studiesenter.no

Hjemmeside:
Maria Garcias Hjemmeside

May Britt  Aardal

 

Tekst om instruktøren

Sted:
Kongsberg

Telefon:
41476115

Epost:
mbaa(at)ebnett.no

Janne Olaussen

 Janne er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig med forebyggende tjenester ved Hurum helsestajon. Janne er god på å lage en hyggelig stemning rundt sine kurs, og gleder seg til å formidle babymassasjen videre til familier i området. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs. 

 Sted: Holmsbu/Hurum

Telefon: 93445286

E-post: jannola(at)online.no

Lucy Belle Sjødal

Lucy ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2016. Hun er kiropraktor og driver NEMUS Kongsberg sammen med sin mann. Der har hun mye fokus på behandling og diagnose av spedbarn og barn. Babymassasjekursene holdes på klinikken i Kongsberg eller i barselgrupper etter avtale.

Sted: Kongsberg, Skolegata 7

E-post: lucy(at)nemus.no

Hjemmeside:
NEMUS Kongsberg

Ann Marie Johansen

 

Ann Marie er utdannet Barnevernpedagog og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Hun brenner spesielt for å hjelpe fedre til å bli tryggere i papparollen. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på mobil elle e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

 E-post:
ann.marie.johansen(at)blakors.no

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon