Oppland

Bente Traaseth bente-traaseth Bente brenner for god berøring av de små. Hun er utdannet sykepleier og jobber til daglig ved barsel på Sykehuset Innlandet. Her er fokus på berøring og nærhet mellom foreldrene og babyene et daglig samtaleemne. Bente holder jevnlig kurs. Ta kontakt med Bente for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Lillehammer

Telefon: 90158188

Epost: benny_traa(at)hotmail.com

 

Elin LøkkenElin Lokken Elin er massør og brenner for berøring i alle livets faser. Hun driver firmaet Husom Helse hvor hun tilbyr klassisk massasje og babymassasjekurs. Hun jobber tett med helsestasjonen i Skjåk og ønsker alle velkommen til sine kurs. Ta kontakt for mer informasjon om tid og sted.

Sted: Skjåk

Telefon: 41160936

Epost: elin(at)husomhelse.no

Facebook: Husom Helse

Hjemmeside: Husom Helse

Jennie FurulundJennie Furulund Jennie er pedagog og jobber til vanlig i barnehage. Kursene hennes holdes for det meste i Lundgaardsløkka Barnehage på Jørstadmoen. Se Jennies facebookside for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Fåberg

Telefon: 41557540

E-post: 
post(at)lundgaardslokka

Facebook: Jennies Babymassasje

Silje Solbrekke

Silje jobber til daglig som barnepleier og driver i tillegg firmaet Storken som tilbyr babymassasje. Silje brenner for at foreldre og barn skal få en god start, og mener at babymassasje kan være med å fremme dette. Hun mener at berøring er en viktig del av det å skape en god tilknytning. Silje holder kurs i Vingrom (Lillehammer), men kan også reise hjem til feks barselgrupper. Kan også holde kurs i andre byer/steder etter avtale. Besøk Silje din Facebook-side for mer info. 

Sted: Lillehammer

Telefon: 40841157

E-post:
silje(at)babystorken.no

Facebook: Storken

Barnetreffen på Facebook