Tidligere Buskerud, Akershus og Østfold

Anne Kathrine GjerdrumAnne K. Gjerdrum
Anne er en dreven babymassasjeinstruktør og har vært aktiv i foreningen siden den spede starten på 90 tallet. Babymassasjekursene forgår i barsel-/vennegrupper eller enkeltvis, hjemme hos dere. Anne holder til på Bekkestua.

Sted:
Bekkestua

Telefon: 41902300

Epost:
annegjerdrum@gmail.com

Hjemmeside: Qigongdayan

Julie ØienJulie Øien
Julie holder kurs i babymassasje hjemme i Nannestad.
Ta kontakt for informasjon om neste kurs.

Sted:
Nannestad

Telefon: 91383183

Epost:
jesara(at)online.no

Hjemmeside:
www.

 

Hege Uthaug Pedersen

Hege driver Ro babymassasje og arrangerer kurs for grupper i Lørenskog, og holder kurs for barselgrupper ved forespørsel. 
Til daglig jobber hun som sykepleier. 

Hege oppdaget babymassasje da eldstemann var baby i 2003, og som 3-barnsmor har massasje vært en del av hverdagen i mange år. Nå har hun gleden av å kunne gi videre de gode opplevelsene og kunnskapen til nye foreldre. 

Sted: Lørenskog

Telefon: 95164772

Epost:
hegeup(at)getmail.no

Facebook: Ro Babymassasje

Hanne Tambs-LycheHanne Tambs-Lyche

Hanne har massørutdanning fra Institutt for Helhetsmedisin i Oslo og massasjeterapeut fra Axelson i Oslo. Hun jobber ved Plexusklinikken som holder til i Idrettsveien 16A i Ski. Her holder hun også sine babymassasjekurs. Hanne er medlem av Norges Massasjeforbund.

Hun er i tillegg instruktør på babysvømming og svømmekurs. Ta kontakt for informasjon om kurs.

Sted: Ski

Mobil: 905 52 523

E-post: hanne(at)plexusklinikken.no

Hjemmeside: 
Plexusklinikken

Facebook: Plexusklinikken

Hilde UtsigtHilde Utsigt Hilde har bakgrunn som massør og akupunktør og jobber for Feelgood Helse i Lillestrøm. Ta kontakt med Hilde for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Flateby/ Lillestrøm

Mobil: 92230351

E-post:

hilde(at)smoothbabymassasje.no

Hjemmeside:

Smooth Babymassasje

Kerstin Treptow

Kerstin, som opprinnelig er fra Tyskland, er utdannet fysioterapeut og osteopat. Hun jobber som fysioterapeut for barn og unge i kommunen og som osteopat ved Nordstrand helsesenter. Hun ønsker også velkommen barn med spesielle behov. Hun ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2018.
Ta kontakt med Kerstin for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Enebakk, Søndre Nordstrand og Nordstrand

Mobil: 90665371

E-post:
fysiokerstin(at)gmail.com

 

Liv VoldbakkenLiv Voldbakken liten

Liv holder sine kurs ved Det lille (helse) Alternativet «Det glade hjørnet i Fredrikstad. Hun reiser også rundt til barselgrupper. Ta kontakt for mer informasjon om kursene eller se Facebook eller hjemmesiden hennes.

Sted:
Engelsviken og Fredrikstad

Telefon:
46423550

Epost:
liv(at)friskvernmassasje.no

Hjemmeside:
Friskvern og massasje

Facebook:
Friskvern og massasje

Siw Elisabeth MartinsenIMG_5905
Siw Elisabeth bor på Gressvik i Fredrikstad med sin samboer og sønn. Hun ble utdannet muskelterapeut i 2012 og har siden da jobbet på en tverrfaglig helseklinikk i Fredrikstad. Hun har nå, sammen med sin kollega startet Gressvikklinikken. Her ønsker hun å tilby babymassasje, og synes babymassasje er både givende og koselig. Ta kontakt eller se hjemmesiden for mer informasjon.

Sted: Fredrikstad

Mobil: 95164791

E-post: 
siweliz(at)hotmail.com

Hjemmeside: 
Gressvikklinikken

Facebook:
Gressvikklinikken

Janne Olaussen

 Janne er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig med forebyggende tjenester ved Hurum helsestajon. Janne er god på å lage en hyggelig stemning rundt sine kurs, og gleder seg til å formidle babymassasjen videre til familier i området. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs. 

 Sted: Holmsbu/Hurum

Telefon: 93445286

E-post: jannola(at)online.no

Lucy Belle Sjødal

Lucy ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2016. Hun er kiropraktor og driver NEMUS Kongsberg sammen med sin mann. Der har hun mye fokus på behandling og diagnose av spedbarn og barn. Babymassasjekursene holdes på klinikken i Kongsberg eller i barselgrupper etter avtale.

Sted: Kongsberg, Skolegata 7

Mobil: 91890217

E-post: lucy(at)nemus.no

Hjemmeside:
NEMUS Kongsberg

Elin Tormodsgard

Elin er fysioterapeut og akupunktør. Hun jobber 50 % for Flesberg kommune og resten av tiden er hun selvstendig næringsdrivende. Ta kontakt med Elin for informasjon om hennes kurs.

Sted: Lampeland

Mobil: 98832230

E-post: elintormodsgard(at)hotmail.com

 

Ann Marie Johansen

 

Ann Marie er utdannet Barnevernpedagog og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Hun brenner spesielt for å hjelpe fedre til å bli tryggere i papparollen. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

Sted: Drammen

E-post:
ann.marie.johansen(at)blakors.no

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon

May Britt  Aardal

 

Sted:
Kongsberg

Telefon:
41476115

Epost:
mbaa(at)ebnett.no

Line B. Syvertsen

Line er utdannet førskolelærer og jobber til daglig som pedagog i barnehage. I tillegg har hun instruktør utdanning innen baby og småbarnssvømming og babymassasje. Hun holder babymassasjekurs med gjevne mellomrom på Moov treningssenter i Drammen og i Lier. Hun er selv mor til 3 barn og har egen erfaring med babymassasjens positive effekt.

 
Ta gjerne kontakt for spørsmål eller påmelding til kurs.  

Sted: Drammen

Telefon: 90988399

E-post: line(at)indigobarn.no

Følg gjerne lindigobarn på Facebook og indigobarnline på Instagram.