Buskerud

Maria Garcia RivasMaria Garcia Maria er Yoga instruktør og har undervist i Yoga siden år 2000. Hun fullførte Grunnmedisin studiet hos Natura Medica Akademiet med Laud i 2005.I 2006 utdannet hun seg til massør og i 2010 ble hun Ayurvedisk Yogamassør. Begge studiene hos Axelsons Body Work School i Oslo.I 2012 tok hun babymassasjeinstruktør utdannelsen i regi av Jannicke Christensen. Hun holder til i Aquarius Studie Senter i Drammen.

Sted:
Drammen

Telefon:
48351426

Epost:
maria(at)aquarius-studiesenter.no

Hjemmeside:
Maria Garcias Hjemmeside

Janne Olaussen

 Janne er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig med forebyggende tjenester ved Hurum helsestajon. Janne er god på å lage en hyggelig stemning rundt sine kurs, og gleder seg til å formidle babymassasjen videre til familier i området. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs. 

 Sted: Holmsbu/Hurum

Telefon: 93445286

E-post: jannola(at)online.no

Lucy Belle Sjødal

Lucy ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2016. Hun er kiropraktor og driver NEMUS Kongsberg sammen med sin mann. Der har hun mye fokus på behandling og diagnose av spedbarn og barn. Babymassasjekursene holdes på klinikken i Kongsberg eller i barselgrupper etter avtale.

Sted: Kongsberg, Skolegata 7

Mobil: 91890217

E-post: lucy(at)nemus.no

Hjemmeside:
NEMUS Kongsberg

Elin Tormodsgard

Elin er fysioterapeut og akupunktør. Hun jobber 50 % for Flesberg kommune og resten av tiden er hun selvstendig næringsdrivende. Ta kontakt med Elin for informasjon om hennes kurs.

Sted: Lampeland

Mobil: 98832230

E-post: elintormodsgard(at)hotmail.com

 

Ann Marie Johansen

 

Ann Marie er utdannet Barnevernpedagog og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Hun brenner spesielt for å hjelpe fedre til å bli tryggere i papparollen. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

Sted: Drammen

E-post:
ann.marie.johansen(at)blakors.no

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon

Gudrun Stefansdottir

Gudrun er Islandsk og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon. 

Sted: Drammen

E-post:
skorpion301080(at)gmail.com

Hjemmeside: 
Barnas Stasjon

Morten Lutro

Morten har jobbet i tyve år innenfor ulike deler av helsesektoren som ortopeditekniker og som produktspesialist med salg og undervisning av utstyr og implantater til kirurgisk bruddbehandling. Det har alltid gitt han stor glede og inspirasjon å kunne hjelpe mennesker med små og store problemer slik at de kan få en lettere hverdag!

I 2017 ble jeg derfor ferdig utdannet refleksolog ved Medika Nova i Oslo. Nå tilbyr han også babymassasjekurs sentralt i Drammen. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding til hans babymassasjekurs.

 

Sted: Drammen
 
E-post: lex-lutro@hotmail.com
 
Mobil: 920 24 775

May Britt  Aardal

 

Sted:
Kongsberg

Telefon:
41476115

Epost:
mbaa(at)ebnett.no

Line B. Syvertsen

 

Sted: Drammen

Telefon: 90988399

E-post: linebsyvertsen(at)gmail.com