Møre og Romsdal

Gry-Anita Jonberg

 

Gry-Anita jobber ved Ulstein helsestasjon. Her tilbyr de babymassasjekurs som et av mange tilbud til de heldige innbyggerne. Gry-Anita har mye kunnskap om sped- og småbarn som hun deler med kursdeltakerne. Ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon. 

Sted: Ulstein kommune

E-post: gry.gronmyr.jonberg@ulstein.kommune.no 

Ulstein helsestasjon på facebook

Jorunn Ingrid Augestad Osnes

Jobber også i Ulstein kommune som helsesykepleier. De tilbyr nå babymassasjekurs som en del av sitt tilbud til nybakte foreldre. Ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon.

Sted: Ulstein kommune

E-post: jorunn.osnes@ulstein.kommune.no 

Ulstein helsestasjon på facebook

Hanne Voksøy

Hanne er helsesykepleier ved Hareid helsestasjon. De tilbyr babymassasje til nybakte familier som en del av det gode forebyggende arbeidet i kommunen. Ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon om deres kurs.

Sted: Hareid kommune

E-post: hanne.voksoy@hareid.kommune.no

Facebook: Hareid Helsestasjon

Ann Elin Skeide

Ann Elin er ledende helsesykepleier ved Hareid helsestasjon. De tilbyr babymassasje til nybakte familier som en del av det gode forebyggende arbeidet i kommunen. Ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon om deres kurs.

Sted: Hareid kommune

E-post: ann.elin.skeide@hareid.kommune.no

Facebook: Hareid Helsestasjon

Grethe Aarstein

 

Grethe sin interesse for kroppen har resultert i mange kurs og hun har en helt unik erfaring og tilnærming til pust, kropp og helse. Grethe underviser yoga for Romsdal yoga. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs.

Sted:
Isfjorden, Åndalsnes

Telefon: 92052054

Epost:
grethe(at)aarsteinakupunktur.no

Hjemmeside: Romsdal Yoga og 
Grethe Aarstein

Elsie Peña Tretvik elsie Elsie er opprinnelig fra Costa Rica, og ble introdusert for babymassasje der. Hun tok sin instruktørutdannelse i Oslo 2015. 

Sted: Molde

E-post: elepenah(at)gmail.com

Tlf: 41342784