Jennie FurulundJennie Furulund Jennie er pedagog og jobber til vanlig i barnehage. Kursene hennes holdes for det meste i Lundgaardsløkka Barnehage på Jørstadmoen. Se Jennies facebookside for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Fåberg

Telefon: 41557540

E-post: 
post(at)lundgaardslokka

Facebook: Jennies Babymassasje

Silje Solbrekke

Silje jobber til daglig som barnepleier og driver i tillegg firmaet Storken som tilbyr babymassasje. Silje brenner for at foreldre og barn skal få en god start, og mener at babymassasje kan være med å fremme dette. Hun mener at berøring er en viktig del av det å skape en god tilknytning. Silje holder kurs i Vingrom (Lillehammer), men kan også reise hjem til feks barselgrupper. Kan også holde kurs i andre byer/steder etter avtale. Besøk Silje din Facebook-side for mer info. 

Sted: Lillehammer

Telefon: 40841157

E-post:
silje(at)storkenbaby.no

Facebook: Storken

Barnetreffen på Facebook

Unni Høiby

Unni holder til på Lalm i Vågå kommune. Hun driver sin egen bedrift, Skrotten, hvor hun i tillegg til babymassasje, jobber som massasjeterapeut og friskvernkonsulent. Ta kontakt for informasjon om hennes babymassasjekurs.

Sted: Vågå – Lalm

Telefon: 90871734

E-post: info@skrotten.com

Hjemmeside: Skrotten

Anne-Lise Skaret anne-lise-skaret2

Anne Lise driver Klinikk Endelig (Koppang Massasjeterapi) hvor hun jobber med massasje i flere former. Se hennes hjemmeside eller facebookside for mer informasjon om kursene.

Sted: Koppang

Telefon: 95039209

Epost: anneliseskaret(at)yahoo.no

Hjemmeside: Koppang Massasjeterapi, Klinikk Endelig

Facebook: 

Torill Storengen

Torill holder kurs i Hamar og omegn. Hun kommer gjerne hjem til dere for å holde kurs. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding.

Sted: Hamar

Telefon: 47327970

E-post: tstorengen(at)hotmail.com

 

Stella M.M. Stolle

Stella er babysvømmeinstruktør og holder kursene sine i de vakre fjelltraktene rundt Ringebu. Ta kontakt med Stella for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Ringebu og omegn

Telefon: 40582760

E-post: stellastolle@gmx.de

Kristin Aamot Brodalen

Kristin jobber til daglig som barnepleier. Hun har ett ønske om å skape en fin og trygg møteplass hvor man kan lære å bli enda bedre kjent med sitt barn gjennom babymassasje. Kursene holdes i innlandet, i hovedsak Ringsaker.

Sted: Ringsaker

Telefon: 995 61 403

E-post: kbrodalen@hotmail.com