Innlandet

Elin LøkkenElin Lokken Elin er massør og brenner for berøring i alle livets faser. Hun driver firmaet Husom Helse hvor hun tilbyr klassisk massasje og babymassasjekurs. Hun jobber tett med helsestasjonen i Skjåk og ønsker alle velkommen til sine kurs. Ta kontakt for mer informasjon om tid og sted.

Sted: Skjåk

Telefon: 41160936

Epost: elin(at)husomhelse.no

Facebook: Husom Helse

Hjemmeside: Husom Helse

Jennie FurulundJennie Furulund Jennie er pedagog og jobber til vanlig i barnehage. Kursene hennes holdes for det meste i Lundgaardsløkka Barnehage på Jørstadmoen. Se Jennies facebookside for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Fåberg

Telefon: 41557540

E-post: 
post(at)lundgaardslokka

Facebook: Jennies Babymassasje

Silje Solbrekke

Silje jobber til daglig som barnepleier og driver i tillegg firmaet Storken som tilbyr babymassasje. Silje brenner for at foreldre og barn skal få en god start, og mener at babymassasje kan være med å fremme dette. Hun mener at berøring er en viktig del av det å skape en god tilknytning. Silje holder kurs i Vingrom (Lillehammer), men kan også reise hjem til feks barselgrupper. Kan også holde kurs i andre byer/steder etter avtale. Besøk Silje din Facebook-side for mer info. 

Sted: Lillehammer

Telefon: 40841157

E-post:
silje(at)babystorken.no

Facebook: Storken

Barnetreffen på Facebook

Unni Høiby

Unni holder til på Lalm i Vågå kommune. Hun driver sin egen bedrift, Skrotten, hvor hun i tillegg til babymassasje, jobber som massasjeterapeut og friskvernkonsulent. Ta kontakt for informasjon om hennes babymassasjekurs.

Sted: Vågå – Lalm

Telefon: 90871734

E-post: info@skrotten.com

Hjemmeside: Skrotten

Christin Kleppe HemsøeChristin Kleppe Hemsøe Christin holder kurs på Hamar og i omegn. Hun sitter for tiden i styret i BIN. Ta kontakt for mer informasjon om Christins kurs.

Sted: Hamar

Mobil: 95774831

Epost: ckleppe(at)online.no

Hjemmeside: CK Relax

Anne-Lise Skaret anne-lise-skaret2

Anne Lise driver Klinikk Endelig (Koppang Massasjeterapi) hvor hun jobber med massasje i flere former. Se hennes hjemmeside eller facebookside for mer informasjon om kursene.

Sted: Koppang

Telefon: 95039209

Epost: anneliseskaret(at)yahoo.no

Hjemmeside: Koppang Massasjeterapi, Klinikk Endelig

Facebook: 

Anette Wahl-Eriksenanette-wahl-eriksen Anette jobber som sykepleier på en nyfødt intensiv avdeling. Hun er også utdannet muskelterapeut og holder sine kurs ved sin klinikk, Wahl-Eriksens Muskelterapi. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Ottestad

Telefon: 92640060

E-post: wemuskelterapi(at)gmail.com

Hjemmeside: Wahl-Eriksens Muskelterapi

Torill Storengen

Torill holder kurs i Hamar og omegn. Hun kommer gjerne hjem til dere for å holde kurs. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding.

Sted: Hamar

Telefon: 47327970

E-post: tstorengen(at)hotmail.com

 

Stella M.M. Stolle

Stella er babysvømmeinstruktør og holder kursene sine i de vakre fjelltraktene rundt Ringebu. Ta kontakt med Stella for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Ringebu og omegn

Telefon: 40582760

E-post: stellastolle@gmx.de

Kari Jorun Bergaust

 

 

 

Sted: Næroset

Telefon: 90121239

Epost: kari.jorun.bergaust(at) ringsaker.kommune.no

Hjemmeside: www.