Oslo

Helen Kranstad Aasrud
Helen Kranstad Aarud
Helen er utdannet homeopat, soneterapeut og massør og tok i 1998 sitt diplom som babymassasjeinstruktør. Hun jobber ved Frøyaklinikken i Pilestredet Park 7. Les mer på hjemmesiden.

Sted: Oslo

Telefon: 45606865

Epost:
helen(at)cirkel.no

Hjemmeside:
Frøyaklinikken

Kristin Adeler
Kristin Adeler
Kristin holder til på Ekeberg i Oslo og holder kurs i området rundt. Kristin er utdannet sykepleier og har jobbet i seks år på nyfødtintensiven ved Rikshospitalet. I dag jobber hun i barnevernet med enslige unge asylsøkere. For ti år siden tok hun initiativet til å starte familiehjem i Tanzania for forlatte barn. Se Nordstrand Blad!

Sted: Ekeberg, Nordstrand

Telefon: 41263420

Epost:
kristinadeler(at)hotmail.com

Hjemmeside:

Catherine  Anker-Sletholt
Catherie Anker Sletholt

Catherine er opptatt av den gode stimuleringen babymassasje gir, og ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2013. Catherine er kiropraktor med videreutdanning i funksjonell nevrologi, fra The American Chiropractic Neurology Board, med fokus på barns utvikling. Hun er lidenskapelig opptatt av behandling av gravide og barn, og har sitt virke på Bekken og Barn i Bærum. Kurs holdes på klinikken på Stabekk, eller i barselgrupper etter avtale.

Sted: Oslo

Telefon: 92898123

Epost: Catherine(at)barniutvikling.no

Hjemmesider:

Barn i utvikling

Bekken og Barn

Jannicke Meyer Christensen
IMG_4225

Jannicke har vært babymassasjeinstruktør siden 2003. I 2012 ble hun godkjent Trainer i IAIM, og utdanner instruktører rundt om i Norge, foreløpig som Norges eneste Trainer. Hun er også utdannet barnevernpedagog og brenner for forebyggende arbeide, samspill og tilknytning mellom foreldre og barn.

Hun holder for tiden sine babymassasjekurs hjemme på Nordstrand eller ved Nordstrand Helsesenter. Jannicke reiser gjerne rundt til barselgrupper, bare ta kontakt for nærmere avtale. Hun har sittet i styret i Babymassasje i Norge siden 2004, er aktiv i den internasjonale foreningen IAIM og synes babymassasje er verdens koseligste jobb.

Sted: 
Nordstrand, Munkerud, Holtet, Lambertseter,
Oslo omegn

Telefon: 91606638

Epost: post(at)pustibakken.no

Hjemmeside:
Pust i Bakken Babymassasje

Facebook:
Pust i Bakken Babymassasje

Nordstrand Helsesenter

Marta Droszczak
Marta Drozczak2
Marta jobber til daglig i barnehage på Bekkestua i Oslo, og holder kurs for alle som ønsker å lære babymassasje. Hun ønsker også velkommen barn med spesielle behov og snakker polsk i tillegg til norsk. Ta kontakt for mer informasjon.

Sted: Oslo

Telefon: 46487013

Epost:
md.marta81(at)gmail.com

Linn Helgesen
Linn Helgesen
Linn jobber som fysioterapeut ved Nemus på Bjølsen i Oslo. Hun ble utdannet babymassajeinstruktør i 2013.

Sted: Oslo

Telefon: 97121831

Epost:
linnhelgesen(at)gmail.com

Hjemmeside:
http://nemus.no/bjolsen

Caïla Hoff
Caiila Hoff2
Caïla har massørutdannelse fra Axelsons Body Work School, samt er sertifisert babymassasje instruktør gjennom BIN (IAIM). I tillegg er hun utdannet yogainstruktør og underviser yoga for gravide, nybakte mødre og barn. Caïla holder kurs i Belly & Baby sine lokaler på Oslo vest, samt reiser rundt til barselgrupper. Det settes kontinuerlig opp kurs.

Sted: Oslo

Telefon: 92032359

Epost: gravidyoga.oslo(at)gmail.com

Facebookside: Belly & Baby

Hjemmeside:
www.bellyandbaby.no

Lilja Bjørk Haraldsdottir

Lilja, som opprinnelig er fra Island, underviser også ved Belly & Baby. Hun er sertifisert innen ashtanga yoga, vinyasa flow, samt gravid- og barselyoga.  Hun tok sitt diplom høsten 2016.

Sted: Oslo

Telefon: 98082552

Epost: liljabh(at)gmail.com

Facebookside: Belly & Baby

Hjemmeside:
www.bellyandbaby.no

Liss Tone  Johansen
Liss Tone Johansen
Liss Tone er utdannet friskvernkonsulent ved Axelsons og tok i 2013 sitt diplom som babymassasjeinstruktør. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Oslo

Telefon: 41639981

Epost:
lisstone76(at)hotmail.com

 

Kari Lillesvangstu
Kari Lillesvangstu2
Kari er ammeveileder ved Grünerløkka helsestasjon og tilbyr også babymassasjekursene sine der, først og fremst for helsestasjonens brukere. Ta kontakt for informasjon om hennes kurs.

Sted: 
Grünerløkka Helsestasjon

Mobil: 92087783

Epost:
kari.johanne55(at)gmail.com

Cecilia Lothe
cecilia_lothe
Cecilia har vært kiropraktor siden 1985, og har praktisert lenge. Cecilia jobber ved Klinikk10A, på Colloseum senter. Hun tok sitt diplom som babymassasjeinstruktør i 2007. 

Sted: Colloseum, Majorstuen

Telefon: 92491293

Epost:

cmrlothe(at)gmail.com 

Hjemmeside:
Klinikk 10A

Astrid Jorunn Midtsund
Astrid Jorun Midtsund
Astrid jobber som helsesøster i Ullern Bydel, og tok sitt instruktørkurs i 2014. Hun jobber og har erfaring med bl.a. fødselsdepresjon. Hun holder i hovedsak sine kurs i forbindelse med helsestasjonen. Ta kontakt med Astrid for mer informasjon om hennes tilbud.

 

Sted: Ullern

Telefon: 95796770

Epost:

astrid.midtsund(at)bun.oslo.kommune.no

Nikta Firouzkouhi
nikta-2
Nikta er helsesøster og jobber sammen med Astrid Midtsund ved Ullern helsestasjon. De har stort fokus på temaet fødselsdepresjon og har egne grupper for disse. Nikta holder også sine kurs i forbindelse med helsestasjonen. Ta kontakt med Ullern Helsestasjon eller Nikta for informasjon om kursene. 

Sted: Ullern

Telefon: 48005191

E-post: nikifir(at)hotmail.com

Ullern helsestasjon på facebook

Turid Åsheim Sandvold
Turid Sandvold
Turid er helsesøster ved Grünerløkka helsestasjon hvor hun har sine kurs i babymassasje, først og fremst til helsestasjonens brukere.

Sted: Grünerløkka Helsestasjon

Telefon: 91324486

E-post:
ts(at)sandvold-helseoglivsstil.no

Abbie Bergesen
screen-shot-2015-09-04-at-9-49-40-am
As a Certified Infant Massage Instructor (IAIM), Abbie is passionate about research and education into the effects of positive nurturing touch, infant massage, and raising awareness of the benefits it can have on the health and happiness of babies and their caregivers. Abbie holds private and group courses in English. Please check out her website and Facebook page for more information.

Sted: Oslo

Mobil: 41299264

Epost: abbieunl(at)gmail.com

Hjemmeside: A Karma World

Facebook: Karmababies

Linda Wollkert-Lund
Linda Wollkert-Lund
Instruktør siden 2007. Ta kontakt for mer informasjon om kurs.

Sted:
Oslo/Røa

Telefon:
99296942

Epost:
linda(at)kroppibalanseoslo.no

Hjemmeside: Kropp i Balanse

Gaetana Rinaldi
Gaetana Rinaldi

Gaetana («Tania» for fam. og venner) kommer fra Italia. Hun er lege, har jobbet i flere år på sykehus som indremedisiner og de siste årene på helsestasjon for barn. Hun elsker og har mye erfaring med barn. Hun har også en bachelor grad i akupunktur.

Sommer 2013 åpnet hun sin egen akupunktur-klinikk hvor hun også holder sine kurs i babymassasje. 

 

Sted: Sagene/Grünerløkka

Mobil: 
99744039 

Epost:

taniarin(at)online.no

Kristin Lien Selvaag

Kristin er kiropraktor og har erfaring innen almenkiropraktikk og behandling av pasienter i alle aldre. Kristin er spesielt interessert i behandling av babyer og barn, et fagområde hun har etterutdanning innen. Hennes praksis gjenspeiler interessen for god helse, bevegelse og funksjonell trening, og hun benytter babymassasje som et av flere tiltak ved behandling av barn. 

Kristin har holdt kurs i babymassasje i Oslo mer enn 10 år, og har skrevet en bok om temaet. Hun ble medlem av BIN og tok sitt internasjonale sertifikat i 2017. På kurs hos Kristin er både foreldre og barn i de beste hender og hun har et oppriktig ønske om å spre sine kunnskaper innen babymassasje med foreldre som vil lære seg dette. 

Sted: Oslo/Bærum/Snarøya

E-post: kselvaag@me.com

Hjemmeside: Enkel babymassasje

Tine Oppedal

Tine er eier og daglig leder av MammaVest på Røa i Oslo. Her jobber hun til daglig som osteopat og personlig trener med fokus på kvinnehelse og barn.

Hun ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2017.

Ta kontakt med Tine for mer informasjon om hennes kurs

Sted: Røa, Oslo

Mobil: 400 92 004

Mail: info@mammavest.no

Nettside: www.mammavest.no

Mona Irene Wensaas

 

Ta kontakt med Mona for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Oslo

Mobil: 98679825

E-post: miw_84(at)hotmail.com

Maria Otter

Maria er utdannet helsesøster og jobber ved Ullern Helsestasjon. Hun har sammen med to andre instruktører spesialisert seg på grupper for mødre med spesielle utfordringer i barseltiden, som for eksempel fødselsdepresjon. Ta kontakt med Maria for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Ullern

E-post: maria(at)duredderliv.no

Mobil: 92680138

Facebook: 

Ullern helsestasjon på facebook

 

Stine Rafoss
Stine Skjold Rafoss

 

Sted:
Bærums Verk

Telefon:
97754957

Epost:
stinerafoss(at)yahoo.com

Hjemmeside:

Kerstin Treptow

Kerstin, som opprinnelig er fra Tyskland, er utdannet fysioterapeut og osteopat. Hun jobber som fysioterapeut for barn og unge i kommunen og som osteopat ved Nordstrand helsesenter. Hun ønsker også velkommen barn med spesielle behov. Hun ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2018.
Ta kontakt med Kerstin for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Enebakk, Søndre Nordstrand og Nordstrand

Mobil: 90665371

E-post:
fysiokerstin(at)gmail.com

 

Linda Marguerite Svendsen

Linda er utdannet danser og koreograf fra Laban Centre for Movement and Dance i London i 1994. Linda har også spesialisert seg i uttøying og avspenning og undervist i dette siden 1995.  Hun har hatt egen praksis og gitt rosenbehandlinger siden 2009, og i 2011 ble hun internasjonalt sertifisert Rosenterapeut. Babymassasjen har mange likheter med Rosenterapien. Linda ble CIMI i 2018, og er superklar for å lære foreldre å gi god berøring og knytte seg enda mer til sine små.

Ta kontakt med Linda for mer informasjon om hennes babymassasjekurs. 

Sted: Kjelsås

Mobil: 95238578             

E-post adresse:
linda(at)din-rosentime.no

Facebookside: Din-Rosentime.no

Kerstin Treptow

Kerstin, som opprinnelig er fra Tyskland, er utdannet fysioterapeut og osteopat. Hun jobber som fysioterapeut for barn og unge i kommunen og som osteopat ved Nordstrand helsesenter. Hun ønsker også velkommen barn med spesielle behov. Hun ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2018.
Ta kontakt med Kerstin for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Enebakk, Søndre Nordstrand og Nordstrand

Mobil: 90665371

E-post:
fysiokerstin(at)gmail.com

 

Kristine Tumyr Michaelsen

 

Sted: Oslo

Mobil:
99767571

E-post: tumm(at)online.no