Telemark

 Anette Moen

 Anette Hartvigsen Moen

Sted: Porsgrunn
Mobil: 91578827

Anette holder til i Storgaten 87 i Porsgrunn, hvor hun sammen sin søster Line Ekholt holder kurs i babymassasje. Kursene går over 5 dager. 
Hun er utdannet hud og kroppsterapeut, kostholdsveileder og har mange års erfaring innen reiseliv og hotell. Høsten 2015 starter hun opp en Velvære kafe i Porsgrunn med fokus på sunn & næringsrik mat, gode behandlinger og kursvirksomhet. For mer informasjon og påmelding til kurs ta kontakt.

 Epost:

senterspa(at)outlook.com

Hjemmeside: 

With Love by Moen

Facebook:

With Love by moen

 Line

Line Ekholt

Sted: Porsgrunn

Mobil: 

91578827

Line  er utdannet sykepleier og jobber med for tidlig fødte babyer. Hun holder kurs i Storgaten 87 i Porsgrunn, sammen med sin søster Anette. Kursene går over 5 dager.
 
Høsten 2015 starter de opp en Velvære kafe i Porsgrunn med fokus på sunn & næringsrik mat basert på Raw Food, Steinalderkost og Lavkarbo. Her finner du også behandlinger fra topp til tå og kurslokale, hvor de holder babymassasje kurs og ulike kurs innenfor helse og ernæring. For mer informasjon og påmelding til kurs ta kontakt.

Epost:

Hjemmeside: 

With Love by Moen

Facebook:

With love by Moen

 Hilde Marie Svendsen

Hilde Marie Svendsen

Gvarv

Telefon:  92493893

Hilde er massør med over 17 års erfaring og praksis i Telemark. Hun gleder seg nå til å spre berøringen til familier og små babyer i området. Ta kontakt for informasjon om kurs.

E-post: 
hildemsvendsen(at)hotmail.com

 

siri-johannessen

Siri Johannessen

Sted: Kragerø

Telefon: 47647232

Ta kontakt med Siri for mer informasjon om hennes kurs

E-post: 

sirijoh(at)gmail.com