Agder

Nathalie van Damnathalie-vandam Nathalie er utdannet fysioterapeut og har spesialisert seg på barn- og ungdomsfysioterapi. Ta kontakt for informasjon om hennes kurs.

Sted:
Kristiansand

Telefon:
47689654

Epost:
info(at)babymassasje-kristiansand.no

Hjemmeside:
Babymassasje Kristiansand

Ingvild Kaupang Stallemo

Ingvild er utdannet fysioterapeut, retning mensendieck, ved Høyskolen i Oslo og Akershus (i dag OsloMet). I tillegg er hun utdannet personlig trener ved Safe Education.

Ingvild er veldig opptatt av å se hele menneske og har fordypet seg i arbeid med gravide og nybakte mødre, og ønsker derfor også å tilby kurs i babymassasje. Å kunne hjelpe et nyfødt lite menneske og familien til å få en best mulig start på det nye livet, er noe hun virkelig ønsker å bidra med.  

Sted:
Kristiansand

Telefon: 97043979
Epost: ingvild.k.stallemo(at)gmail.com

Hjemmeside: Spireklinikken Kristiansand

Facebook: Spireklinikken Kristiansand

Anne Hustoft SodelandAnne H. Sodeland

Anne har praktisert babymassasje siden 2008. Hun holder kurs i Arendal og omegn og har kursene i eget hjem, men kan også komme hjem til dere om ønskelig. Hun er også utdannet soneterapeut og har en cand.mag fra Universitetet i Oslo.

Sted: Arendal
Telefon: 41601499

Epost: ahussod(at)gmail.com

Hjemmeside: www.spedbarnsmassasje.no

Facebookside: Babymassasje i Arendal

Jannicke Fjeldstad
Jannicke Fjeldstad

Jannicke er utdannet naprapat, og jobber ved Lillesand Naprapatklinikk. Hun holder kursene sine i Posthusgården i Storgata 2. i Lillesand. Ta kontakt for mer informajon.

Sted: Lillesand

Mobil: 98409941

E-post: jannicke@bedriftsnaprapat.no

Hjemmeside:
Lillesand Naprapatklinikk