Vestfold og Telemark

Anne Ma WesternAnne Ma Vestern Anne Ma er helsesøster og holder til i Holmestrand. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Holmestrand

Telefon: 47800703

Epost: annema57(at)online.no

Tonje UdnæsTonje Tonje er soneterapeut, har soneterapi og reflexologi og øreakupunktur som hun utøver i sitt firma 3D-Reflexology. Hun tok sitt diplom i 2014. Ta kontakt med Tonje for informasjon om kurs eller se hennes facebookside. 

Sted: Sandefjord
Telefon: 95813665

Epost:
tonje(at)3d-reflexology.no

Facebook: 3D-Reflexology

Hjemmeside:
www.

Tonje Alice Christensen

Tonje Alice Christsensen

 

 Tonje er utdannet Barnevernpedagog og driver for tiden House of Alice i Storgaten i Horten, hvor du både kan danse, groove, trene yoga og gå på babymassasjekurs. Hun sitter for tiden som Styreleder og Chapter Representant for Babymassasje i Norge og brenner virkelig for berøring og kontakt mellom foreldre og de små. 

Sted: Horten

E-post:

tonje(at)bylt.no

Hjemmeside:
House of Alice og Bylt.no

Aja Krøier SolheimAja Solheim Aja er massasjeterapeut, utdannet ved Axelsons Bodywork School i Oslo. Hun tok sitt diplom i babymassasje i 2013 og driver Body n’ Balance i Tønsberg. Hun sitter for tiden i styret i Babymassasje i Norge. Sted:
Tønsberg
Telefon:

48027336

Epost:
bodynbalances(at)gmail.com

Hjemmeside:
Body ‘n’ Balance

 
Isabelle Aguilera Myrvold
 
 
Isabelle Aguilera er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøgskole og har jobbet seg opp egen praksis i Drammen over 4 år. Isabelle har stor interesse og forståelse om sammenhengen mellom kropp og sinn, og jobber helhetlig med pasientene sine. 
Hun tilbyr sine kurs gjennom sitt firma Spireklinikken og holder kursene i flotte lokaler i samarbeid med Yogaloftet i Larvik. Ta kontakt for mer informasjon om kurstilbudene.
Sted: Larvik og Stavern
E-post: post@spireklinikken.no
Hjemmeside: Spireklinikken
Tlf: 913 13 868
Facebook: Spireklinikken
Camilla Høgtoft
Camilla har startet opp i Sandefjord med Purusha Yoga, som er et lite delikat yoga studio hvor du får oppfølging tilpasset ditt behov. Camilla Høgtoft har utdanning i hatha yoga med fordypning i yoga terapi, restorative yoga, og har sertifisering i gravid- og barsel yoga og babymassasje. Fortiden videre-utdanner hun seg som mammamage instruktør og yogamassasje terapeut.
Ta kontakt med Camilla for mer informasjon om hennes babymassasjekurs.
 
Sted: Sandefjord
Hjemmeside: kommer
Tlf: 95997869
Epost: camilla@purushayoga.no
Facebook: Purusha Yoga

 

 

Linda Gustafson

Linda Gustafson er utdannet sykepleier og holder til i Holmestrand. Hun er brennende engasjert i barn og foreldres samspill og tilknytning. Ta kontakt med henne på e-post eller via facebooksiden Sans for mer informasjon og tidspunkter for oppstart av kurs.

Sted: Holmestrand

Telefon: 92284689

E-post: sansklinikken(at)gmail.com

Facebook: Sans

Helen Holm

Ta kontakt med Helen for mer informasjon om hennes kurs.

Sted: Nykirke

Telefon: 98405780

Epost: holm_helen(at)yahoo.no

 

Anette Hartvigsen Moen

Anette Moen

Anette holder til i Storgaten 87 i Porsgrunn, hvor hun holder kurs i babymassasje. Kursene går over 5 dager. 
Hun er utdannet hud og kroppsterapeut, kostholdsveileder og har mange års erfaring innen reiseliv og hotell. Høsten 2015 starter hun opp en Velvære kafe i Porsgrunn med fokus på sunn & næringsrik mat, gode behandlinger og kursvirksomhet. For mer informasjon og påmelding til kurs ta kontakt.

Sted: Porsgrunn
Mobil: 91578827

Epost:
senterspa(at)outlook.com

Hjemmeside: 
With Love by Moen

Facebook:
With Love by moen

Siri Johannessen
siri-johannessen

Ta kontakt med Siri for mer informasjon om hennes kurs

Sted: Kragerø

Telefon: 47647232

E-post: 

sirijoh(at)gmail.com